Kuinka löytää uusi suosikkiviini käyttämällä 5 upeaa sovellusta

by Alistair Davion

En tunne monia ihmisiä, jotka vihaavat viiniä, varsinkin jos se on maukas pullo, joka tulee herkullisen aterian mukana. Ongelmana on yrittää löytää noita maukkaita viinejä ensinnäkin, koska niin paljon saatavilla on vaikea erottaa hyvää huonosta. Jos etsit tästä lähtien apua paljon maukkaampien viinien löytämiseen, sinun kannattaa tutustua johonkin näistä mahtavista sovelluksista.

Vivino Wine Scanner Pro

Jos olet supermarketissa, on houkuttelevaa kokeilla erilaisia ​​viinipulloja, koska et halua juoda samoja koko ajan, mutta kuinka muistat voittajien tähkät? Ota vain valokuva jokaisesta ostamastasi viinipullosta, niin voit tallentaa hyvät sovelluksen sisällä. Se voi myös palata ja kertoa sinulle paljon tietoa tietystä viinistä, mutta vaikka tiedot eivät olisikaan heidän tietokannassaan, asiantuntijatiimi pyrkii saamaan sinulle kaikki tiedot mahdollisimman pian.

Poskipuna Viinille

Viini on herkku useimmille ihmisille, koska he eivät voi mennä ulos ja kuluttaa satoja dollareita useisiin pulloihin joka kuukausi, joten he haluavat löytää parhaat mahdolliset tarjoukset. Blush For Wine voi saada sen tapahtumaan, kun kerrot sille mieltymyksesi. Sovellus tietää, mitä etsit, ja se kertoo, mistä löydät parhaat tarjoukset jokaisesta viinipullosta. Vaikka säästät muutaman dollarin joka viikko, siitä kertyy mukava summa rahaa vuoden lopussa.

Guurgle

Oletko kiinnostunut viinistä, jota muut ihmiset juovat ympäri maailmaa? Sinun pitäisi olla, koska on hyvä mahdollisuus, että ne ovat saatavilla missä asut, ja jos et kokeile niitä itse, saatat jäädä paitsi muutamasta helmistä. Guurglen avulla ihmiset voivat jakaa suosikkiviininsä kaikkien muiden yhteisön jäsenten kanssa, mikä tarkoittaa, että tiedät, pidätkö viinistä, ennen kuin avaat pullon. Älä pelkää jakaa omia näkemyksiäsi, sillä voit auttaa jotakuta toista löytämään tulevan suosikkiviininsä.

Viini Yksinkertainen

Kuka tahansa voi suositella maukasta viiniä, mutta se tarkoittaa, että tulet rakastamaan sitä. Wine Simple yrittää olla hieman erilainen tarjoamalla sinulle valikoiman viinejä, joista todennäköisemmin pidät. He myös ottavat yhteyttä paikallisesi jälleenmyyjiin saadakseen käsityksen tarjolla olevista tuotteista, jotta tiedät, minne mennä etsimään tiettyjä viinejä. Se yhdistetään myös Facebook-tiliisi, ja jos ystäväsi käyttävät sovellusta, voit nähdä tarkalleen, mitä he nauttivat juomisesta.

Viini Quest

Kun sinulla ei ole paljon viinihyllyjä kotona, haluat varmistaa, että ostamasi pullot ovat mahtavia, joten Wine Quest -sovellus auttaa sinua kysymällä muutaman kysymyksen ennen kuin ostat mitään. Se voi sitten ennustaa, nautitko tietyntyyppisestä viinistä, ennen kuin sinun on nostettava lompakkosi. Ehkä se ei ole oikein joka kerta, mutta pitkällä aikavälillä säästät varmasti paljon rahaa. Voit jopa käyttää sovellusta istuessasi ravintolassa ennen kuin tilaat mitään valikosta.

Tulet rakastumaan

Saatat luulla, että sinulla on suosikkiviini tällä hetkellä, mutta kun alat käyttää näitä sovelluksia, muutat mielesi useita kertoja. Kun olet testannut niitä kaikkia, voit rakentaa oman pienen kokoelmasi kotona.

Related Articles