Miksi Node JS:stä on tulossa suosittu verkkokauppiaiden keskuudessa?

by Alistair Davion

Nykyään useimmat vähittäiskauppiaat, joilla oli aiemmin vain verkkokauppasivustoja, joissa asiakkaat voivat tehdä ostoksia verkossa tietokoneella tai kannettavalla tietokoneella, ovat nyt siirtymässä mobiililaitteille, sillä toimiala on nähnyt mobiiliostajien määrän nousun. Kiireiset asiakkaat haluavat aina tehdä ostoksensa nopeasti, vain muutamassa minuutissa. Kun heidän on tehtävä ostoksia mobiililaitteella; latausajan pitää olla hyvin lyhyempi. Tässä Node JS:llä on tärkeä rooli pysyäkseen asiakkaiden tahdissa. Tämä älykäs tekniikka tekee sovelluksesta kymmenen kertaa nopeamman kuin muut tekniikat lyhentämällä latausaikaa huomattavasti.

Toisaalta, jos sivusto muuttuu nopeaksi pienemmällä latausajalla, tekniikka sopii parhaiten myös verkkokauppiaille, jotka käyttävät samaa sovellusta useilla laitteilla. Node JS voi rakentaa dataintensiivisiä sovelluksia, jotka voivat toimia saumattomasti useissa laitteissa reaaliajassa näyttämällä sisällön hätäisesti johdonmukaisella tavalla.

Node JS tekee kehitysprosessista kakkukävelyn. Tässä on useita moduuleja välittömään käyttöön. Ei ihme, että älykkäät kehittäjät ottavat mieluummin tämän tekniikan käyttöönsä tänään, koska se ei vaadi heitä rakentamaan sovellusta tyhjästä. Tämä on auttanut kehittäjiä lyhentämään kehitystyön aikaa ja jälleenmyyjiä saamaan sovelluksen mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Node JS:n käyttöönotto on lisännyt merkittävästi tuottavuutta, koska sovellukset on kirjoitettu JavaScriptillä. Siten käyttöliittymäkehittäjät ymmärtävät helposti, miten ja missä sovelluksessa tehdään tarvittavat muutokset, mikä säästää paljon heidän aikaa. Jälleenmyyjät voivat nopeasti saada sovelluksen parannettua kaikki tarvittavat ominaisuudet. Lisäksi sovellus voi tarjota parhaan asiakaskokemuksen.

Riippumatta siitä, kuinka hyvä verkkokaupan mobiilisovelluksen suunnittelu on tai kuinka vahvaa verkkokauppasivuston kehitys on, SEO on äärimmäisen tärkeä asia mille tahansa verkkokauppayritykselle, jotta heidän verkkosivustonsa sijoittuisi korkealle Google-hakutulossivu, kiinnittääksesi asiakkaiden huomion näkymällä ensimmäisellä sivulla ja kymmenen parhaan joukossa. Node JS voi helposti auttaa pitämään tämän liikenteen lisäämättä latausaikaa. Esimerkiksi Walmart, yksi johtavista sähköisistä jälleenmyyjistä, käyttää Node JS:ää, ja he saivat 500 miljoonaa sivun näyttökertaa Black Fridayna ilman mitään hässäkkää.

Node JS vähentää sivun latausajan yli puoleen. Kiireiset asiakkaat, jotka haluavat tehdä ostokset muutamassa minuutissa, odottavat sivun latautuvan korkeintaan viidessä sekunnissa ja tämä kiireellisyys voidaan täyttää helposti.

Node JS tukee ketterää kehitystä. Sovellusta voidaan helposti muokata uusiin vaatimuksiin ilman suuria vaivaa, kun taas muut perinteiset tekniikat ovat jäykkiä, mikä tekee uuden ominaisuuden tai parannuksen tekemisestä erittäin vaikeaa. Ketterän kehityksen pääominaisuus on sovelluksen kehittäminen erissä. Tekniikka antaa tämän joustavuuden kehittäjille, joissa he voivat jakaa koko sovelluksen useisiin ryhmiin. Joten kun muutosta tarvitaan tietyssä ryhmässä, se voidaan tehdä helposti häiritsemättä koko sovellusta.

Kaiken tämän joustavuuden ja Node JS:n kehittäjille tarjoaman skaalautuvuuden ansiosta ei ole ihme, että teknologialla on merkittävä asema verkkokaupan web-kehityksen ja vähittäiskaupan alalla, mikä kiinnittää sähköisen kaupankäynnin kehittäjien ja jälleenmyyjien huomion nykyään. .

Related Articles