Modernisoi kotisi viidellä erittäin jännittävällä vempaimella, jotka haluat saada käsiisi

by Alistair Davion

On houkuttelevaa mennä ulos ostamaan paljon upeita vempaimia kotiisi, koska niitä on markkinoilla niin paljon, mutta sen sijaan, että tuhlasit rahojasi tyhmiin, sinun kannattaa poimia parhaat saatavilla olevat. Tänään aiomme tarkastella joitain vempaimia, jotka erottuvat joukosta ja ne ovat kaikki hieman erilaisia, mikä tarkoittaa, että voit helposti poimia ne kaikki.

Vivint kotiautomaatio

Joka vuosi eteenpäin näemme uusia keksintöjä, jotka tekevät jokapäiväisestä elämästämme paljon helpompaa, ja yksi suosituimmista keksinnöistä, jotka sinun kannattaa asentaa kotiisi, on Vivint Home Automation -järjestelmä. Sen avulla voit tehdä melkein mitä tahansa, kotisi pitämisestä silmällä videovalvonnan kautta, oven elektronisen lukitsemisen, lämpötilan säätelyn ja paljon muuta. Kaikkea voi ohjata myös puhelimesta ja tabletista, joten sinun ei tarvitse nousta sohvalta.

Whirlpool Smart astianpesukone

Kun astianpesukoneet tulivat alun perin markkinoille, ne säästivät ihmiset vaivalta pestä kaikki likaiset lautaset käsin, mikä tarkoitti, että he voivat säästää paljon aikaa, mutta tämä uusi Whirlpoolin älykäs astianpesukone on nostanut asiat uudelle tasolle. Voit ohjata astianpesukonetta etänä puhelimellasi ja se ilmoittaa, kun astiat ovat valmiita tyhjennettäväksi. Jos kodissasi on älyverkko, voit myös selvittää parhaat ajat käynnistää astianpesukone, kun energiankulutus on alhaisimmillaan.

HarvestBot Garden Monitor

Aiomme astua ulos ja katsoa uutta laitetta, joka auttaa kaikkia, jotka rakastavat istuttaa asioita puutarhaansa, koska se vie kaiken arvailun kasvien hoitamisesta. HarvestBot on pieni vedenpitävä laite, jonka työnnät maahan ja se havaitsee tiettyjä asioita, kuten maaperän kosteuden ja kasveihisi osuvan valon voimakkuuden, koska kun sinulla on kaikki nämä tiedot, tiedät kuinka varmistaa, että kasvisi kasvavat. vahva ja terve.

Netgear VueZone

Kun käytät paljon rahaa tiettyyn omaisuuteen, viimeinen asia, jota tarvitset, on joku murtautumaan sisään ja varastamaan kaiken, joten Netgear VueZone auttaa suojaamaan kotiasi antamalla sinun nähdä, mitä sisällä tapahtuu koko ajan. Voit jopa käyttää sitä muihin asioihin, kuten vauvan pitämiseen silmällä, kun hän on sängyssä, tai jos sinulla on koiranpentu, saatat haluta varmistaa, että se ei tuhoa mitään, kun olet töissä. Jos haluat pitää silmäparin kotonasi koko ajan, tämä on vastaus.

WeMo valokytkin

WeMo on julkaissut päivitetyn version erittäin suositusta älyvalokytkimestään, vaikka se olikin jo pitkällä markkinoiden paras. Sinulla on mahdollisuus sytyttää ja sammuttaa valot auringonlaskun tai auringonnousun aikaan, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse edes kädellä taskua tehdäksesi sen puhelimellasi. Jos aiot tehdä kylpyhuoneremontteja, heitä se sisälle, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että unohdat vahingossa sammuttaa valon, koska se tekee sen itsestään.

Me kaikki rakastamme vempaimia

Tiedätkö ketään, joka ei halua uusimpia vempaimia heti, kun he saavat tietää niistä? Olemme kaikki olleet gadget-hulluja iät ja ajat, ja ne, joista olemme tänään puhuneet, tyydyttävät varmasti halusi modernisoida kotisi. Ne ovat kaikki upeita omalla erityisellä tavallaan, ja se saa sinut miettimään, mitä heidän on keksittävä seuraavaksi ylittääkseen ne.