Yksinkertaisia ​​tapoja parantaa sivustoasi!

by Alistair Davion

Joten verkkosivustosi on ollut kyberavaruudessa jo muutaman kuukauden, mutta yrityksesi ei ole kasvanut yhtään? Vaikka vietät aikaasi ihanan sivuston kehittämiseen, alat menettää uskosi koko asiaan. Mutta hyvä uutinen on, että näin käy käytännössä kaikille, jotka joskus uskaltavat sähköisen liiketoiminnan maailmaan. Ja hyvät uutiset eivät lopu tähän, koska meillä on 4 tapaa uudistaa verkkosivustoasi, ja jos noudatat näitä vinkkejä kirjaimellisesti, saatat nähdä mahtavaa liikennettä tiellesi! Joten ota muutama minuutti kiireisestä päivästäsi tai yöstäsi ja katso, etkö voi ottaa näitä helmiä mukaan juuri nyt!
Kehotus toimintaan
Ilman yhtä näistä sivustollasi, joudut nopeasti suuriin vaikeuksiin. Näet, voit itse asiassa kannustaa kävijöitä noudattamaan ohjeita, jos olet suora ja ytimekäs. Pelkkä siisti nappi, joka johtaa tarjoukseen, josta he eivät voi kieltäytyä, riittää yleensä saamaan kyseisen pallon pyörimään mukavasti. Varmista vain, että asiakkaasi saavat jotain takaisin kauppaan, ja kaikki ovat todella tyytyväisiä.
SEO tärkeitä
SEO ei ole hankala eikä tekninen, ainakin mitä tulee verkkosivustoihin. Joten ota selvää siitä, mikä tekee Googlen onnelliseksi, niin näet pian sivusi sijoituksen nousevan mukavasti ja korkealle. Tarkastele avainsanojasi, varmista, että ne ovat linjassa kopiosi kanssa ja muista sisällyttää asianmukaiset otsikot ja html-linkit tarvittaessa. Unohda nuo ovelat black hat SEO-palvelut, Google vihaa niitä intohimolla. Lisää videoita ja tee sivustostasi yleensä paikka, josta käyttäjät pitävät, sillä Google palkitsee sinut!
Sisältö Kuka tahansa?
Ellei toisin ajattelisi, sisältö on edelleen linnan kuningas ja sitä on luultavasti tarjolla myös lähitulevaisuudessa. Joten katso kopio sivustostasi ja kysy itseltäsi, onko se todella rokkaa vai ei? Koska sen pitäisi olla paras saatavilla oleva, mikään vähempi ei miellytä Googlea eikä houkuttele kävijöitä. Sen lisäksi, että olet mukava ja kiinnostava, varmista, että päivität sisältökantasi vähintään kerran viikossa. Mikään vähempi ei yksinkertaisesti kelpaa! Lisää blogi verkkosivustollesi, niin sinusta tulee pian taas luova.
Alustan suojaus
Muutaman taalan säästäminen halvalla alustalla voi tuntua hienolta tavalta harjoittaa liiketoimintaa, mutta se on päinvastoin. Miltä sinusta tuntuisi, jos sivustosi kaapattaisiin tai jos palvelin olisi poissa käytöstä 3 päivää kerrallaan? Tämä on toimeentulosi, josta puhumme, ja sinun pitäisi varmasti sijoittaa turvalliseen ja luotettavaan palvelimeen? Jos markkinoit vaihtoikkunoita Torontoon pohjautuvaa yritystäsi ja asiakkaasi huomaavat, että sivustosi on useammin poissa käytöstä, miltä heistä tuntuu? He menevät todennäköisesti muualle ja kilpailijasi ovat niin iloisia, että valitset roskapostin!
Okei, tehdään se!
Joten olemme näyttäneet sinulle hienoja tapoja parantaa asioita. Nyt vain palaa töihin ja kerro meille, miten kaikki menee!

Related Articles